ONZE MEEST RECENTE EIKEN- EN STEIGERHOUTEN MEUBELS

ByKif meubels Zwaanshoek getroffen door vreselijk brand.

Een grote brand heeft zondagochtend in Zwaanshoek voor gezorgd dat meubelbedrijf ByKif volledig verwoest is. De vlammen sloegen uit het dak van de loods aan de Spieringweg. De brand is rond 05:30 uur uitgebroken.

In de loop van de ochtend heeft de brandweer heeft de brand zelfs opgeschaald naar grip 1 en spreekt van een zeer grote brand. Rond 08:00 uur, werden er nog meer brandweervoertuigen opgeroepen om de brand te bestrijden. Zo groot werd de brand.

brand bykif zwaanshoek
Meubelbedrijf Bykif volledig verwoest.

Bij de brand kwam er veel rook vrij. Veiligheidsregio Kennemerland heeft de nabij gelegen bewoners dan ook opgeroepen op om ramen en deuren gesloten te houden en om vooral uit de rook te blijven.Ik ben enorm verdrietig en teneergeslagen door de brand. Mijn levenswerk en toekomst zijn aan duigen. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die ik krijg. De steunbetuigingen stromen binnen via WhatsApp, Mail en andere kanalen. Ik probeer zoveel mogelijk te reageren maar mocht ik iemand vergeten zijn bedank ik jullie via deze weg!

brand bykif zwaanshoek
Bedrijf ByKif volledig verwoest!